Inspanningstest en een persoonlijk trainingsschema

event bouw je eigen persoonlijke trainingsschema

Hoe hebben de deelnemers het ervaren?

Angela
Mijn ervaring met het event ‘Bouw je eigen persoonlijke trainingsschema’ was super! Van tevoren was ik erg benieuwd naar mijn hartslagzones.

Tijdens deze dag heb ik veel informatie gehad wat maakt dat ik erg veel zin heb om met mijn persoonlijke schema aan de slag te gaan.

Ik raad dit event aan iedereen aan die van plan is serieus te trainen aan een bepaald doel. Jeroen is super enthousiast en dat werkt aanstekelijk!

Ronald 
Voordat ik met het event ‘Bouw je eigen persoonlijke trainingsschema’ startte, was ik benieuwd of we echt een tot een ‘maatwerk’ schema zouden komen.

Deze dag was leuk, leerzaam en ik ben tot andere inzichten gekomen. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat de progressie gaat worden/zal zijn.

Ik beveel dit event aan iedereen aan die fanatiek aan hardlopen doet, zich wil verbeteren en niet zit te wachten op blessures.

Claudia
Het event ‘Bouw je eigen persoonlijke trainingsschema’ was erg leuk om te doen en heeft mij nieuwe inzichten gegeven.

Ik weet nu hoe ik optimaal kan trainen, afgestemd op mijn persoonlijke hartslagzone.

Iedere recreant die de ambitie heeft om sneller/verder te willen lopen beveel ik aan om naar dit event te gaan. Een duidelijke uitleg, interactief gebracht en gewoon een ontzettend leuke en leerzame ervaring.