Ik ga iets spannends doen.

Ik ga iets spannends doen. Iets dat ik nog nooit heb gedaan. Iets waarvan anderen zeggen dat ik het niet moet gaan doen. Maar ik doe het toch, omdat ik denk dat ik hiermee op termijn een heleboel mensen ga helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. En daar heb ik jouw hulp bij nodig.

Hoeveel Nederlanders en Belgen nemen met veel plezier deel aan sportevenementen? Dat zijn er miljoenen.
Hoeveel van hen trainen wekelijks onder leiding van een gediplomeerde trainer? Dat zijn er veel minder.
Hoeveel Nederlanders en Belgen willen wel deelnemen aan sportevenementen (o.a. hardlopen, wielrennen, obstacle runs), maar niet vastzitten aan een vaste trainingsgroep. Dat zijn er honderdduizenden.

Die laatste groep is de ongeorganiseerde sport. Een groep sporters die serieus wil trainen, maar niet gebonden wil zijn. Deze mensen willen in hun eigen tijd, op hun eigen tempo trainen. Deze mensen willen een gedegen voorbereiding die bestaat uit persoonlijke training(sschema’s), een daarop afgestemd voedingspatroon, tips voor kleding en schoeisel, mentale voorbereiding, etc.

Dit is de groep die ik ga bedienen. Samen met jou, de gepassioneerde trainer/coach. Via online coaching gaan wij individuele sporters voorbereiden op hun sportieve TOPprestatie. Ik ga je in dit bericht geen details verstrekken. Het project staat nog in de kinderschoenen.

Ik ben op zoek naar:
• goede (personal) trainers om mee te brainstormen.
• Aanpakkers die buiten de gebaande paden durven te treden. Die enthousiast worden van het idee een nieuw concept te introduceren.
• Mensen die wekelijks een half uurtje van hun tijd willen investeren in een besloten Facebook groep.
Met als doel om gezamenlijk op te trekken in het starten van een nieuw concept waarin we gezamenlijk heel Nederland aan het sporten krijgen. En natuurlijk verdienen we er ook nog aan!

Wil jij me helpen en voel je je aangesproken stuur me dan een bericht voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *