Event hardlooptechniek

8,9

Gemiddeld rapportcijfer / klantwaardering

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken,
op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Heb jij regelmatig last van pijntjes en blessures en wil je daar voor altijd mee afrekenen? Wil je een efficiënte looptechniek waarmee je minder energie verbruikt tijdens het hardlopen en sneller wordt? Dan is dit Event precies wat jij nodig hebt!

Bijna alle hardlopers kennen het wel. Je bent lekker aan het trainen en ineens heb je ergens last van. Je knie, je voet, je rug. Wat doe je dan? Stop je de training of loop je door. Niemand zit te wachten op een blessure. Toch raken jaarlijks duizenden hardlopers geblesseerd. De oorzaak: overbelasting, meestal door een verkeerde techniek.

Meestal loop je al een tijdje met die verkeerde techniek rond. Deze is ingesleten en geautomatiseerd. Het aanpassen van je techniek lukt je niet in je eentje. Je weet zelf niet hoe je loopt en waar knelpunten in de techniek zitten. En als je dat weet, is het niet eenvoudig om de juiste aanpassing in je looptechniek aan te brengen.

Dit event brengt daar verandering in!

Hoe zou het voor je zijn als je blessures weg zijn? Als je weer pijnvrij kunt genieten van het hardlopen? Dat je je sterk en fit voelt?

Het event over hardlooptechniek is precies wat je nodig hebt om blessurevrij te blijven en een efficiënte looptechniek te ontwikkelen die je minder energie kost.

Je leert alle ins en outs over jouw hardlooptechniek, we doen een videoanalyse en je krijgt persoonlijke oefeningen die jouw hardlooptechniek ondersteunen. Dit doe je onder begeleiding van Jeroen van den Nieuwelaar

In één dag behaal je dit resultaat:

  • Je krijgt vertrouwen in je eigen lichaam.
  • Je weet hoe je blessures de baas blijft.
  • Je weet waar knelpunten in jouw hardlooptechniek zitten.
  • Met persoonlijke oefeningen verbeter je je techniek.
  • Je leert hoe je efficiënter loopt. Minder energieverbruik, meer snelheid.

Het event vindt plaats op een schitterende bosrijke locatie in de buurt van Breda. Alle drankjes en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen.

Het event kent de volgende onderdelen:

  • Videoanalyse van de loophouding.
  • Uitgebreide screening van de hardlooptechniek.
  • Kennis over POSE running en een natuurlijke hardlooptechniek.
  • Effectieve techniektraining.
  • Functionele krachttraining met je eigen lichaamsgewicht.

Na afloop van het event ga je zelfstandig aan de slag met de aangeleerde technieken. Je hardlooptechniek zal verbeteren, blessures zullen verdwijnen en je gaat makkelijker en efficiënter hardlopen.
Je zult weer pijnvrij kunnen genieten van het hardlopen.

Waar en wanneer

Het Event wordt georganiseerd op zaterdag 5 januari 2019.

Tarief en aanmelden

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken,
op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.