VIP dag: kickstart effectief en blessurevrij hardlopen

Word een betere hardloper in 1 dag!

Herken je deze situatie?

Je hebt je ingeschreven voor een wedstrijd, of bent van plan er eentje te lopen. Je wilt fanatiek gaan trainen en op je voeding letten. Kortom, jij bent er klaar voor om een topprestatie neer te zetten. Om van jezelf te winnen!

Je wilt zo snel mogelijk aan de slag met een degelijk en gestructureerd programma. Het probleem is dat je niet weet waar je nu staat. Je bent op zoek naar informatie, maar er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden dat je niet weet welke informatie betrouwbaar is. Je hebt geen idee op welke hartslag je moet trainen. Je weet niet of je loophouding en looptechniek goed is. Door deze onzekerheid train je op de verkeerde manier. Je traint te veel of loopt te snel. Je loopt blessures op en raakt motivatie kwijt.

En dat terwijl je zo graag met plezier naar die wedstrijd toe wilt trainen.

Herken je dit probleem? Wil jij niet tobben, maar toppen? In korte tijd veel bereiken?

Het kan namelijk ook anders!

Hoe zou het voor je zijn om in één dag alle basiselementen te leren voor de weg naar jouw hardloop wedstrijd? Om geen stress meer over je trainingen te hebben? Om blessurevrij te blijven? Om efficiënt te trainen en daardoor tijd overhoudt voor alles buiten het hardlopen?

Wat jij nodig hebt is: 

  • Kennis over training, trainingsschema’s en hartslagzones, afgestemd op jouw wedstrijdafstand (5K, 10K, halve en hele marathon).
  • Trainingsschema’s waarmee je effectief traint, waardoor je meer tijd overhoudt voor alles buiten het hardlopen.
  • Inzicht in je loophouding en looptechniek, zodat je blessurevrij loopt.
  • Zelfvertrouwen, zodat je met overtuiging je doel gaat halen.

Om je hierbij te helpen bied ik de ‘kickstart effectief en blessurevrij hardlopen’. Jouw ideale programma om in één dag de basis te leggen om vol zelfvertrouwen naar jouw wedstrijd te trainen.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

Direct aanmelden?

Onderzoek samen met mij of een VIP dag voor jou geschikt is. Graag nodig ik je uit voor een telefonische inspiratiesessie. Gratis en vrijblijvend.

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.