Mijn ideale klant

  • Is gemotiveerd en ambitieus.
  • Heeft een ‘druk’ leven.
  • Houdt van een uitdaging.
  • Denkt in mogelijkheden.
  • Ziet graag resultaten.
  • Wil tijd en geld in zichzelf investeren.
Hardlopen is meer dan afstand en tijd.

Als ik hardlopers vraag waarom ze hardlopen komen ze met de mooiste antwoorden. Ze lopen hard om hun hoofd leeg te maken, om te ontspannen, te ontstressen. Ze nemen dan even tijd voor zichzelf. En ze stimuleren daarbij hun gezonde leefstijl.

Ze vinden het leuk om te presteren, om doelen te behalen en PR’s te verbreken. En hoewel hardlopen een individuele sport is, schrijven ze zich massaal in voor wedstrijden.

Mijn klanten zijn stuk voor stuk leuke, ambitieuze mensen. Ze zijn niet alleen ambitieus in het hardlopen, maar tonen diezelfde gedrevenheid op hun werk, in hun relatie en vriendenkring. Zij snappen dat investeren in jezelf de beste investering is die je kunt doen. Want als zij beter worden, dan wordt iedereen om hen heen beter.

Het maakt niet uit of je een beginnende of vergevorderde hardloper bent. Of je nou voor je eerste 5 kilometer of voor de New York Marathon traint. Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik kijk naar jou als individu en geloof in persoonlijke, op maat gemaakte, trajecten. Jij bent uniek, dus is jouw trainingsprogramma dat ook.

Mijn ideale klant beleeft hardlopen net als ik. En daarom doe ik mijn werk vol passie.

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op en we zoeken het uit. Ik vertel je graag over mijn werkwijze en geef persoonlijke tips tijdens een gratis telefonische inspiratiesessie.